Для всіх, хто зазвичай полюбляє кулінарією, однак злиться через бардак під час кухні!

Ideas on how to improve the bot, and some info on a possible roadmap will find shelter here!
Post Reply
Caroltwive

Для всіх, хто зазвичай полюбляє кулінарією, однак злиться через бардак під час кухні!

Post by Caroltwive »

Мені хочеться розказати історією, яка пригодилася у мною попереднього тижня, і це було.... Моя мала попросила, аби я зробила дещо святкове з нагоди її свята. Я, як завжди, безумовно, почала гортати врятувальну знахідку серед мережі і.... Витратила аж одну з половиною години свого життя, стрибаючи з сайту до черговий кулінарний портал! Перші рецепти здавалися нереально складні, інші - з дорогими продуктами, ще кілька - із надмірною кількістю реклами. Але згодом ваша героїня вспомнила про цей дивовижний портал й за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - той самий варіант! Ця знахідка був до безтями простим, що в результаті навіть дванадцятирічна доця спромоглася своїй мамі взяти участь. В результаті ми спекли чарівний десерт, що став справжнім хітом дня народження. Тепер всі мої тепер зацікавлені друзі обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ти знайшла цей диво такий собі ідеальний рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
ReveShink

Для українських користувачів створили сучасний список спеціалізованих джерел

Post by ReveShink »

Мережевий простір України презентує черговий корисний ресурс — каталог веб-сайтів, покликаний об'єднати різнопланові веб-ресурси країни.

Цей інтернет-майданчик акумулює адреси веб-сторінок, що присвячені чимало різних напрямків. До каталогу увійшли інформаційні джерела масштабу країни, так само, як і ті, що концентруються на житті окремих регіонів та міст.

Основна мета проєкту — створити зручну точку входу для інтернет-аудиторії, які полюють на актуальні місцеві медіа на різний інтерес: від новинної стрічки та політики до матеріалів з історії, трендів для молоді, стилю життя, громадської діяльності та публіцистики.

Цей ресурс націлений на пересічних громадян та запрошує до партнерства з редакціями, працівниками пера та бізнес-партнерами, які хочуть виділятися в вітчизняному медіа-середовищі
Post Reply